ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Προωθήστε την επιχείρηση σας στον πιο δημοφιλή διαφημιστικό χώρο… Αποκτήστε εταιρική ταυτότητα και γίνεται πιο γνωστοί… προσελκύστε νέους πελάτες !

Ένα ισχυρό μέσο προβολής κάθε επιχείρησης είναι η εταιρική της ιστοσελίδα. Είναι το μέσο επικοινωνίας των πελατών με την επιχείρησή σας.

Ο σχεδιασμός και η δυναμική παρουσία μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, δημιουργείται με βάση τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να την εκπροσωπεί πλήρως.

Ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα, θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να προβληθείτε και να χαρακτηριστείτε ως επιχειρήση.

Είναι πλέον η ορθή επαγγελματική ταυτότητα για κάθε επιχείρηση.

Επίσης η δημιουργία ιστοσελίδας σε συνδυασμό με την προώθησή της στις μηχανές αναζήτησης (SEO) επιτυγχάνει την απόλυτη επιτυχία.

Εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα που σας δίνει το διαδίκτυο και αναπτύξτε το πελατολόγιο σας, γίνεται γνωστός στον πιο δημοφιλή κόσμο… 

Τον κόσμο του διαδικτύου.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Φιλοξενείστε την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή σας, σε ισχυρούς servers, με 24ωρη υποστήριξη, από εξιδεικευμένο προσωπικό, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Συνδυάστε το πακέτο φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας, με κάποια εφαρμογή, επιτυγχάνοντας πολύ πιο χαμηλό κόστος.

Κατοχύρωση ονόματος (domain name)

Κατοχυρώστε ή μεταφέρετε το domain name της αρεσκείας σας απλά και γρήγορα.

Αν θέλετε να κατοχυρώσετε όνομα για πρώτη φορά, θα πρέπει πρώτα να βρείτε το όνομα που θέλετε για την ιστοσελίδα σας, και βεβαίως να είναι διαθέσιμο.

Επομένως:

  1. Έλεγχος διαθεσιμότητας
  2. Επιλογή κατάληξης .gr ή .com
  3. Φροντίστε να είναι απλό και σύντομο και να έχει εύκολη ορθογραφία
  4. Αποφύγετε τις παύλες και τους αριθμούς
  5. Χρησιμοποιείται λατινικούς χαρακτήρες
  6. Προσοχή στα απαγορευμένα ονόματα

Τι πρέπει να γνωρίζετε :

Απαγορεύεται η καταχώρηση Domain names που αφορούν γεωγραφικούς προσδιορισμούς καθώς χρήση αυτών των ονομάτων μπορούν να κάνουν μόνο οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης.

Απαγορεύεται η καταχώρηση Domain names που αφορούν λέξεις κλειδιά που αφορούν το διαδίκτυο (ορολογία διαδικτύου).

Απαγορεύεται η καταχώρηση Domain names που αντίκειται στη δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη.